Со љубов за Неготино

Со љубов за Неготино

  Денес ја одржавме втората по ред акција насловена под името „Со љубов за Неготино“

И овој пат како и претходниот заедно со дел од општинската администрација, ЈП „Комуналец“ и волонтери организиравме чистење на зелените површини на исклучокот од автопатот за град Неготино односно околу бензинската станица „Макпетрол“ (старата).

Акцијата продолжува и понатаму, а ќе се организира секоја недела односно еден ден од викендот. Секоја седмица ќе бидеме на различна локација во градот со што ќе придонесеме за поубав изглед на нашето Неготино.

Исто така, Ги повикувам сите доброволци кои сакаат да се приклучат во акциите што следуваат, да се пријават во општина Неготино.

Заедно да го направиме Неготино поубаво место за живеење !!!

#СоЉубовЗаНеготино


               

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.