Веќе четврта недела по ред граѓаните на општина Неготино земаат активно учество во акцијата под мотото „Со љубов за Негототино“

Веќе четврта недела по ред граѓаните на општина Неготино земаат активно учество во акцијата под мотото „Со љубов за Негототино“

   Му се заблагодарувам од срце на секој волонтер поединечно за несебичното вложување во оваа иницијатива.

Го средивме просторот околу детската градинка „Фемо Кулаков“ (клон „Пролет“) во населбата „Саат Кула“

Се гледаме наредната недела на друга локација!

Да го направиме Неготино поубаво место за живеење

#СоЉубовЗаНеготино


               

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.