Просторот на излезот од Неготино кај компанијата „Дуки Дасо“ е среден

Просторот на излезот од Неготино кај компанијата „Дуки Дасо“ е среден

   Им се заблагодарувам на сите учесници во денешната акција поединечно. Огромна благодарност до приватната компанија „Мигоз – Саше” која со своја механизација помогна денешната акција да биде комплетно завршена. Благодарност и до вработените во ТППЕ Неготино!

Се гледаме наредната недела на нова локација!

❤️#СоЉубовЗаНеготино

 

 


                 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.