Седмата акција под мотото – „Со љубов за Неготино“ ја завршивме

Седмата акција под мотото – „Со љубов за Неготино“ ја завршивме

   Уреден е просторот околу спомен обележјето – „Саат Кула“

И овој пат активно учество земаа волонтери, вработени во Локалната Самоуправа и ЈП „Комуналец“ – Неготино

Заедно активирани да го направиме Неготино поубаво место за живеење!

гледаме наредната недела на нова локација!

#СоЉубовЗаНеготино


             

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.