8ма по ред акција под името „Со љубов за Неготино“

8ма по ред акција под името „Со љубов за Неготино“

    Благодарност до секој еден кој присувствуаше, без вас оваа иницијатива немаше да успее!

Го правиме Неготино поубаво место за живеење!

Се гледаме наредната недела на друга локација

#СоЉубовЗаНеготино

 


         

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.