Честит празник Илинден


Почитувани граѓани, 

Ми претставува голема чест и задоволство да Ви го честитам големиот национален празник Илинден, но и христијанскиот празник „ Свети Илија “. 

2 август 1903 година и 1944 година се двата најсветли денови од македонската историја за македонскиот народ. Овие два светли датуми не обврзуваат сите нас да ја чуваме слободата и независноста на нашата држава за која се бореле нашите херои. 

Нека ни е честит празникот, да сме живи и здрави  !!!
Честит Илинден !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.