Честит 28 Септември, Меѓународниот ден на Бошњаците


Почитувани,
Дозволете ми од мое лично име но и од име на Општина Неготино да Ви го честитам денешниот ден 28 Септември, Меѓународниот ден на Бошњаците со желби за многу здравје, успех и благосостојба на секое поле во општественото живеење.
Општина Неготино и понатаму ќе продолжи да ги почитува културата и обичаите на сите етнички заедници, бидејќи само заедно сплотени и единствени почитувајќи ги различностите ќе можеме да изградиме посреќна и просперитетна држава.
Честит 28 Септември, Меѓународен ден на Бошњаците !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.