Комплетно реконструирана водоводната линија на улица Душан Преграц и реконструкција на шахти во град Неготино

Комплетно реконструирана водоводната линија на улица Душан Преграц и реконструкција на шахти во град Неготино

   Со асфалтирање на ровот комплетно завршија градежните активности за реконструкција на водоводната линија на улица Душан Преграц во должина од околу 100 метри.  Со реконтрукцијата се замени постоечката водоводна линија со нова, со што граѓаните кои живеат на оваа улица ќе ја добиваат потребната количина на вода до своите домови.  Во тек е и реконструкција на 10 шахти во  градот, кои се очекува во најбрз можен рок да бидат комплетно реконструирани.  
 

 

     


Leave a Reply

Your email address will not be published.