Започна уредувањето на паркот на улица „ Борис Кидрич “ во Неготино


   Со ова уредување предвидено е да се изврши замена на подлогата со тампон и поплочување со павер елементи ( бекатон коцки ).Потоа ќе следи уредување на просторот со нови клупи и корпи за отпадоци, а се изврши замена на постоечкото старо со ново осветлување на целиот простор. Изведувач на градежните активности е фирмата „ Павер Трејд ДООЕЛ “ Кавадарци, а надзор е фирмата „ МГ Проект ДООЕЛ “ Скопје.


       

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.