Честит празник Свети Никола


   Денеска бројни семејства го празнуваат големиот христијански празник Свети Никола, кој е и почетокот на сите големи православни верски празници кои континуирано следуваат во христијанската вера. Од мое име како градоначалник и од име на општина Неготино на сите верници им го честитам празникот Св. Никола со желби за добро здравје и успех на личен и професионален план!

Leave a Reply

Your email address will not be published.