Расчистување на улиците во град Неготино


Во текот на денешниот ден екипи на ЈП „ Комуналец “ Неготино работеа на отстранување односно чистење на песокот и солта, кои беа фрлени на улиците низ целиот град поради врнежите од снег кои паднаа изминатата недела. Екипите на терен започнаа со чистење на главната улица „ Маршал Тито “ до излезот со Кавадарци. Се чистеше улица „ Партизанска “ од центарот до ЈП „ Комуналец “ како и улица „ Борис Кидрич “ до ЈЗУ „ Здравствен дом “ Неготино.


 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.