Привршуваат градежните активности од изградбата на новата детска градинка во Неготино


На мое огромно задоволство, а верувам и на сите граѓани на општина Неготино дека изведбата на овој нов модерен објект по сите стандарди и критериуми е во завршна фаза. Останува опремување на внатрешното уредување (ентериерот), комплетирање на партерното уредување и парковска површина во непосредна близина на градинката. Новата градинка има 9 занимални, односно капацитет за згрижување на 160 дечиња.


         

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.