Честитка по повод Светиот месец Рамазан


Започна месецот на рамазанските пости. По тој повод на сите припадници од муслиманска вероисповед им го честитам започнувањето на Светиот месец и рамазанските пости. Ви посакувам пријатни и со позитивна мисла исполнети празнични денови, а деновите на постот нека бидат денови на заедништво и толеранција.


Leave a Reply

Your email address will not be published.