Честит 7 Мај – Ден на полицијата


Министерството за внатрешни работи денеска го прославува 7 Мај – Ден на македонската полиција. По тој повод упатувам искрени честитки до сите вработени во ОВР Неготино и сите чувари на јавниот ред и мир во државата. Полициските службеници како и со сега, и во иднина ќе ја ставаат безбедноста на сите граѓани пред сопствената и ќе работат и функционираат во интерес на побезбеден и посигурен живот на населението. Честит празник!

Leave a Reply

Your email address will not be published.