Се санира коловозот на четири краци од улица „ Маршал Тито “


Во тек се градежни активности за санација на коловозот на четири краци од улица „ Маршал Тито “ во град Неготино.  Со санацијата предвидено е да се заменат оштетените делови со нов асфалтен слој, крпење на ударни дупки и нивелирање на оштетените и пропаднати шахти. За фирма – изведувач избрана е ОСД ДООЕЛ – Скопје, а надзор е фирмата МГ ПРОЕКТ ДООЕЛ – Скопје.


   

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.