Министерот Бочварски во Неготино


Денес на  работна средба во општина Неготино беше министерот за транспорт и врски г. Благој Бочварски.  Заедно извршивме увид во градежните работи кои се во финална фаза, за изградба на првата социјална зграда во нашата општина.  Исто така извршивме увид во градежнкте работи кои се однесуваат за реконструкција на улиците “Антигона”, “Едвард Кардељ” и дел од улица “Димче Мирчев”.  Продолжуваме да ја подобруваме инфраструктурата во нашата општина.


   

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.