Разладување на граѓаните


Апел до сите граѓани да не се изложувате на сонце доколку е неопходно во периодот од 11-17 часот!  Вакви разладувања општина Неготино обезбеди и за во текот на наредните екстремно жешки денови.


   

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.