Реконструкција на сите краци од Улица “Антигона”


Во наредниот период најавуваме дека ќе се работи на повеќе локации во градот, а со тоа ја користам оваа прилика да упатам апел до сите учесници во сообраќајот да бидат стрпливи и претпазливи, односно да ја почитуваат поставената сигнализација! Неготино се реновира, Неготино се модернизира, Неготино се менува на подобро! 


   

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.