Завршна фаза (асфалтирање) од санацијата на улица “11 Октомври”


Наредните денови продолжуваме со останатите отпочнати улици за санација.  Поради тоа ја користам приликата да упатам апел до сите жители на Неготино да ја почитуваат поставената сигнализација и да бидат трпеливи!


   

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.