Честитка од градоначалникот по повод Курбан Бајрам

Честитка од градоначалникот по повод Курбан Бајрам

Почитувани сограѓани од исламска вероисповед,
Дозволете ми да Ви упатам искрени честитки по повод големиот муслимански празник Курбан Бајрам и да ви посакам овој ден да го поминете во добро здравје и убаво расположение.
 Курбан бајрам е празник на солидарноста и хуманоста, толеранцијата и меѓусебното почитување.
Нека е честит денешниот ден, Курбан Бајрам !!!


Leave a Reply

Your email address will not be published.