Започнуваме со реконструкција на улица „Едвард Кардељ“ со вкупна должина од 430 метри


Во периодот кој следи поради градежните активности наа оваа улица ќе има времен режим на сообраќај, а поради тоа апелирам жителите кои живеат на оваа улица и сите учесници на сообраќајот да ја почитуваат поставената сообраќајна сигнализација.  


   

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.