Испратени екипи од ТППЕ Неготино на испомош при гаснењето на пожарот кој го зафати Кочани


Испратени се екипи од ТППЕ Неготино на испомош при гаснењето на пожарот кој го зафати Кочани. Искрено верувам дека сите општини ќе се солидаризираат ќе понудат помош и во најбрз можен рок пожарот ќе биде ставен под контрола!


Leave a Reply

Your email address will not be published.