Реконструкција на патен правец Неготино-Глишиќ

Реконструкција на патен правец Неготино-Глишиќ

Во текот на оваа недела ќе започнат градежни активности за реконструкција на регионалниот патен правец Неготино – Глишиќ.  Затоа упатуваме апел до сите учесници во сообраќајот за внимателно, одговорно учество во сообраќајот на овој патен правец и максимално почитување на сообраќајните знаци, правила и прописи.


 


Leave a Reply

Your email address will not be published.