Се откажува манифестацијата „ Неготински панаѓур 2021 “


Почитувани,
И годинава како и претходната, согласно мерките и препораките на надлежните институции но и моменталната ситуација со пандемијата од КОВИД 19, Советот на Општина Неготино на последната 52 редовна седница донесе Одлука со која се откажува традиционалната манифестација „ Неготински панаѓур 2021 “ која секоја година се одржуваше од 21 до 23 септември.
Се надевам дека ситуацијата со пандемијата ќе се стабилизира со што сите заинтересирани гости ќе ги очекуваме наредната година. 


Leave a Reply

Your email address will not be published.