Општина Неготино изразува сочуство до загинатите во општина Тетово


Градоначалникот на општина Неготино Тони Делков изразува најискрено сочуство до семејствата на загинатите во пожарот кој ја зафати модуларната болница во  општина Тетово во која се лекуваа болни од КОВИД 19, а на сите повредени им посакува брзо закрепнување.   


Leave a Reply

Your email address will not be published.