Предновогодишен концерт на ООМУ “Владимир Арсовски“ во Музеј-Неготино


 Ученици од ООМУ “Владимир Арсовски“ од Неготино деновиве го одржаа традиционалниот предновогодишен концерт во изложбениот салон во Музеј на град Неготино. Концертот го одржаа и истиот содржеше изведби од ученици од инструменталните оддели по пијано, виолина и саксофон. Честитки за успешниот настап на учениците на последниот настап во 2021 година, многу успеси и здравје во Новата 2022 година и секако продолжување на одличната соработка меѓу ООМУ „Владимир Арсовски“,  Општинската установа Музеј на град Неготино и општина Неготино.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.