Е-предавање на тема „Да го истражиме виното“


Во четврток на 10.02.2022 година со почеток од 14,00 часот, а во склоп на активностите од „Неделатата на виното-Свети Трифун“ ќе се одржи Е-предавање на тема „ Да го истражиме виното“. Сите заинтересирани предавањето кое ќе го држи Игно Тасев можат да го следат преку линкот на ЗУМ.

Општина Неготино is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Да го истражиме виното – предавач м-р Игно Тасев
Time: Feb 10, 2022 02:00 PM Sarajevo, Skopje, Zagreb

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/73432917890?pwd=6qfMEonMun5weRgdihw3hErGDNZrSS.1

Meeting ID: 734 3291 7890
Passcode: vpRR2T

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.