НЕДЕЛА НА ВИНОТО 2022 Натпревар во најдобро вино и ракии


НЕДЕЛА НА ВИНОТО 2022  Натпревар во најдобро вино и ракии

 Добитници

 Бели вина

Црвени вина

 Ракии


Leave a Reply

Your email address will not be published.