Ги доделивме ваучерите за новороденчиња во месец јануари


Согласно утврдената динамика, денеска имав можност да ги доделам ваучерите за новородени деца на подрачјето на општина Неготино. На вкупно 14 родители кои имале принова во периодот од 01 до 31 јануари, оваа година, им ги доделив ваучерите во вредност од 7.000 денари. Ја искористив приликата на сите да им ги честитам новороденчињата и да им посакам многу здравје и среќа.  


Leave a Reply

Your email address will not be published.