Прес на градоначалникот Горан Стојанов за сработеното во првите 100 денови од мандатот

Прес на градоначалникот Горан Стојанов за сработеното во првите 100 денови од мандатот

    Во рамките на заложбите за отчетно, транспарентно и навремено информирање на јавноста за работењето на градоначалникот и на локалната самоуправа, градоначалникот на општина Неготино Горан Стојанов одржа прес-конференција на која даде отчет за сработеното во првите 100 денови од мандатот, како и за тековните проекти и активности и проектите кои се предвидени за реализација до крајот на тековнава 2022 година. 

 https://www.youtube.com/watch?v=EfiXwix-1Jo

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.