Ги доделивме ваучерите за новороденчиња за месец февруари

Ги доделивме ваучерите за новороденчиња за месец февруари

   Согласно однапред утврдената динамика за исплата на средствата, денеска ги доделив вредносните ваучери за новороденчиња на територијата на општина Неготино во висина од 7.000 денари. Станува збор за доделување на вкупно 13 ваучери на родители од нашата општина кои имале новородено дете во месец февруари. На сите нив, од мое лично име, од Советот на општината и од име на општина Неготино им ги честитав приновите во семејството посакувајќи им многу здравје и среќа на новороденчињата и на нивните семејства.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.