Се одржа манифестацијата „Маскенбал-2022г“

Се одржа манифестацијата „Маскенбал-2022г“

Стотици ученици од двете основни и средното училиште од градот и дечиња кои престојуваат во трите клона на неготинската детска градинка беа дел од традиционалното дефиле под маски по повод 1-ви април-Денот на шегата. По пауза од 2 години поради пандемијата од ковид, денеска сите заедно можевме да уживаме во следењето на манифестацијата „Маскенбал-2022г“. Честитки и благодарност до сите кои на еден или друг начин придонесоа за успешна реализација на годинашниот маскенбал на задоволство на сите присутни кои по улиците на градот и на градскиот плоштад ја проследија денешната манифестација.


                       

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.